nu a fost identificat
022 22 11 90  
L - V de la 09:30 la 18:00

Politica de confidențialitate

Accesarea si utilizarea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos de catre client.


Informatii despre produse

Artpoligraf.md incearca sa va prezinte cat mai corect si mai apropiat de realitate gama sa de produse. Totusi, uneori, pot aparea erori in cadrul informatiilor referitoare la produs. Astfel, pot exista diferente intre culorile de pe monitor si cele reale ale produselor.


Comenzi

Nu exista conditii impuse, cu privire la comanda minima. Toate preturile afisate pe site sunt in MDL si contin TVA. Preturile afisate nu contin costurile de livrare. Taxele de livrare vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Factura fiscala se inregistreaza si se emite conform legislatiei in vigoare a RM si se expediaza impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, sunt expediate in 1-3 zile lucratoare prin curier.

Potrivit legislatiei in vigoare, ordinul facut pe acest site se considera un contract intre client si Artpoligraf SRL si trebuie executat de catre ambele parti. Asta presupune ca Artpoligraf SRL are obligatia sa livreze produsele si serviciile comandate, iar clientul se obliga sa plateasca costul ordinului.

Artpoligraf SRL isi rezerva dreptul de a schimba preturile afisate pe site ori de cate ori considera ca acest lucru este necesar.

Artpoligraf SRL este in drept sa foloseasca serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea clientului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.


Inregistrarea noilor membri

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii veridice, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

Iar daca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, presupune alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces tine de responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei va revine integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.


Confidentialitatea datelor personale

Artpoligraf SRL se obliga sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se obliga sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terte persoane.

Datele solicitate pe acest site sunt: nume, prenume, telefon, domiciliul si email. Atunci cand cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Artpoligraf SRL numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.


Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legislatiei in vigoare.


Limitare de responsabilitate

Potrivit legislatiei in vigoare, vanzatorul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

· intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.

· deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe durata transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

· informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.

· posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui site sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

· incomoditatile create de intreruperea accesului pe site datorate furnizorului de servicii internet.

· continutul sau caracterul site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Putem refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive:

· produsul comandat lipseste

· in situatia unor erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda vom lua legatura prin email sau telefon.

 

Dispozitii finale

Avem dreptul sa modificam termenii si conditiile, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.