nu a fost identificat
022 22 11 90  
L - V de la 09:30 la 18:00

Livrare comenzi


Ridicare comandă din oficiul Artpoligraf

Puteți ridica singur comanda tiparită din oficiul Artpoligraf de luni până vineri la următoarele ore:

- În ziua finisării comenzii de la 16:00 la 18:00

- În următoarele zile, între orele 10:00 - 18:00

Oficiul nostru se află pe adresa:

mun. Chișinău, str. Henri Coanda, 7 (TRACOM)


Livrare curier în Chișinău

Livrăm comenzile în termen de 1-3 zile lucrătoare din ziua în care comanda este gata. Livrarea se efectuează de luni până vineri, de la 10:00 la 16:00.

Calculul costului livrării prin curier în oraș se efectuează automat în timpul perfectării comenzii pe site-ul nostru. Costul depinde de greutatea, dimensiunile comenzii dvs., precum și de adresa de livrare.

În cazul anulării comenzii și returnării ulterioare în magazinul online, costul de livrare este achitat integral. Comenzile cu o greutate mai mare de 10 kg sunt livrate până la scară. Urcarea până la etaj se negociază separat. Timpul maxim de așteptare pentru curier din momentul sosirii este de 20 de minute.

Informațiile actualizate despre starea de livrare vor fi trimise la adresa de e-mail pe care ați specificat-o în timpul înregistrării pe site.


Livrare curier în țară

Tipografia noastră colaborează cu FAN Courier la livrarea comenzilor în Moldova.

La plasarea unei comenzi pe site, widget-ul pentru selectarea punctelor de livrare pe o hartă interactivă se va activa automat. Puteți alege întotdeauna cel mai apropiat punct pentru primirea comenzilor.

Alegând punctul de livrare a comenzilor (PLC) puteți utiliza fie o hartă interactivă, fie selectați o adresa din listă.

Dacă doriți să primiti coletul la ușă, puteți bifa acest lucru și la checkout. Curierul vă va contacta din timp pentru a va livra comanda la birou sau acasă la ora stabilită.