nu a fost identificat
022 22 11 90  
L - V de la 09:30 la 18:00

Plata

Plata online cu cardul

- In siguranta si control

- Simplu si rapid

Cum platesc online?

Daca ai un card bancar, selecteaza metoda de plata Card de credit sau de debit, apasa butonul Plateste comanda, completeaza datele cardului tau in noua fereastra Paynet si apasa butonul Plateste.

Tranzactia urmeaza sa fie confirmata printr-un e-mail pe adresa asociata contului tau Artpoligraf. In cazul in care plata nu se confirma, vei primi un mesaj de reincercare.

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru garantarea sigurantei tranzactiilor, Artpoligraf foloseste platforma Paynet.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat MDL, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul Paynet. Compania Artpoligraf nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau.


Plata in punctele de livrare cu cardul

La ridicarea comenzilor din oficiul Artpoligraf, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inlusiv Maestro).Ordin de plata

Acest tip de plata se face doar in baza contului de plata trimisa de Artpoligraf pe adresa de e-mail asociata contului Dvs.

Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii proformei emise in contul specificat in document.

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului sunt necesare actul de identitate si o imputernicire din partea firmei.

Ramburs

Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor din oficiul Artpoligraf.