nu a fost identificat
022 22 11 90  
L - V de la 09:30 la 18:00

10 idei de broșuri la care încă nu v-ați gândit

31 ianuarie 2024


      În lumea agitată a afacerilor, broșurile rămân a fi unul dintre cele mai versatile și informative materiale de marketing tipărite disponibile. Mai simplu spus, o broșură este un pliant tipărit, de obicei pe o singură pagină, care furnizează informații despre produsele și/sau serviciile unui brand prin text și imagini. Acestea sunt un instrument comun în marketing și publicitate, dar le întâlnim deseori și în restaurante, magazine cu amănuntul, cabinete medicale și chiar în mâinile politicienilor, firmelor de PR, băncilor, școlilor, agenților de vânzări. Practic, oricine sau orice are un mesaj de transmis, îl poate face printr-o broșură!

       Însă, pentru a face din acestea un material de marketing atractiv, cu impact de durată, e nevoie de o prezentare cât mai reușită. La Artpoligraf, înțelegem importanța unui design de broșură inovator, fapt pentru care aducem în prim-plan 10 idei de broșuri personalizate, pe care, poate, încă nu le-ai luat în considerare.

       1. Broșură puzzle: Transformă informațiile cheie ale brandului tău în piese puzzle care se potrivesc perfect împreună. Pentru utilizatori, acesta este o metodă practică de a-și aminti detalii importante, și la drept vorbind poate captiva, deoarece este ceva care te face să gândești și să meditezi asupra unei idei.

      2. Broșură acordeon: Creează o experiență de parcurgere fluidă, cu un design acordeon care se deschide într-un mod armonios, revelând informații pas cu pas. Este o idee care nu se întâlnește pe orice pliant sau broșură de pe stradă, așa că publicul tău cu siguranță va aprecia ideia.

      3. Broșură cu realitate augmentată: Integrează tehnologia modernă în broșuri prin adăugarea de elemente cu realitate augmentată, oferind utilizatorilor o experiență interactivă. Astfel, vei înțelege mai bine publicul și vei afla dacă experiența interactivă este potrivită pentru oamenii la care vrei să ajungi.

      4. Broșură pop-up: Transformă toate informațiile pe care vrei să le transmiți într-un spectacol vizual cu broșuri pop-up, captivante și surprinzătoare. Poate nu te-ai gândit la o astfel de idee, dar este ceva care la fel poate atrage publicul de care ai nevoie. 

     5. Broșură cu scris ce poate fi șters/răzuit: Adaugă o notă interactivă prin folosirea unui material special pentru a permite utilizatorilor să scrie și să șteargă informații direct pe broșură. Cu cât ești mai original, cu atât ești mai apreciat, iar în rezultat câștigi atenția publicului.

      6. Broșură ghid turistic: Dacă scopul tău este să promovezi un loc sau eveniment, tipărirea de broșuri sub forma unui mic ghid turistic, cu hărți și detalii captivante te poate ajuta considerabil să câștigi atenția publicului, fără prea multe eforturi.

      7. Broșură cu ilustrații interactive: Integrează coduri QR sau elemente interactive care oferă informații suplimentare atunci când sunt scanate cu un dispozitiv mobil. Chiar dacă este o idee deja cunoscută de majoritatea brandurilor sau companiilor care vor să se promoveze, nu toți folosesc coduri QR pe broșuri. Fii sigur, din acest lucru ai doar de câștigat!

     8. Broșură origami: Transformă broșurile în opere de artă cu design-ul origami, oferind o experiență tactilă unică și captivantă. Iar pentru a spori interesul, poți folosi materiale non-toxice care nu dăunează sănătății.

     9. Broșură minimalistă cu impact maxim: Optează pentru un design simplu, minimalist, dar puternic, folosind culori și elemente grafice pentru a captiva atenția. Chiar dacă ți se pare că lucrurile minimaliste sunt văzute din umbră, o astfel de broșură poate atrage atenția mai mult decât niște exemplare sofisticate, cu multe culori și design-uri nonconformiste.

      10. Broșură comestibilă: Crează broșuri inedite folosind hârtie comestibilă sau arome pentru a oferi o experiență multisenzorială. Mulți nu știu despre acest lucru, fapt pentru care o bună parte din utilizatori vor rămâne impresionați, mai ales în prima perioadă a acestor campanii.

      Indiferent de industrie sau scopul utilizării, broșurile personalizate de la Artpoligraf îți permit să te diferențiezi și să lași o impresie durabilă. Contactează-ne astăzi pentru a discuta cum putem aduce la viață aceste idei creative în designul broșurilor pentru brandul sau compania ta!