nu a fost identificat
022 22 11 90  
L - V de la 09:30 la 18:00

5 Motive pentru care ai nevoie de o agendă

07 iunie 2022
agenda
agende personalizate
print digital

Simți mereu nevoia de a nota tot ceea ce ai de făcut sau să îți scrii impresiile despre lucruri cu adevărat inedite? Atunci iată cele 5 motive pentru care chiar ai nevoie de o agendă și, mai ales, îți divulgăm locul unde găsești agende personalizate de calitate înaltă, perfecte pentru a-ți nota tot felul de idei relevante în activitatea ta zilnică. Deci, cu ce îți este utilă o agendă, află în rândurile ce urmează.

  1. O agendă te ajută cu prioritizarea taskurilor

Mai ales atunci când ai o afacere la început de cale sau poate dacă te-ai încadrat în studii, o agendă te ajută să:

  • Determini clase de priorități;

  • Să setezi anumite prerogative primordiale;

  • Să acumulezi o bază de date informative, de oriunde și care nu se va pierde (comparativ cu cea digitală, unde există riscuri aferente);

  • Să creezi o structură lucrativă a priorităților pe diferite criterii, cum ar fi cele cronologice sau nominative.



  1. O agendă te ajută să socializezi eficient

Să ne imaginăm situația în care ți-ai setat un call cu un specialist pentru creare logouri. În rezultatul discuțiilor ai reușit să obții date de contact pentru un specialist în marketing sau pentru o agenție de promovare. Notând aceste elemente în agendă, ulterior poți să creezi un plan de lucru eficient și coerent.

Totodată, întâlnirile tale de afaceri, ședințele de brainstorming sau simplele discuții cu persoane importante pentru activitatea pe care o realizezi, vor fi mai ușor de urmărit dacă notezi în agendă tot ce urmează să faci per pași. 

  1. O agendă te ajută să faci strategii pe termen lung

Conform psihologilor, mulți oameni au dezvoltate mai mult aptitudinile vizuale, respectiv notarea constantă a detaliilor care contează, îi ajută să facă distincție între lucruri care suportă amânare și cele care sunt urgente. În acest fel, analizând toate cele enumerate, se poate ajunge la trasarea unei strategii de impact, cum ar fi:

  • Determinarea unui buget adecvat pentru afacerea ta; 

  • Prestabiliarea unei politici de HR;

  • Prestabilirea direcțiilor de îmbunătățire a funcționării unor lucruri.

  1. O agendă permite exerciții terapeutice

Scrisul zilnic poate vindeca, deoarece îi permite persoanei să aștearnă pe hârtie toate frustrările acumulate sau senzațiile neplăcute, iar dacă face acest lucru zilnic se pot observa îmbunătățiri ale:

  • Stării generale;

  • Concentrării;

  • Comunicării cu rude și prieteni.




  1. O agendă e perfectă pentru a începe ceva nou

Câteodată, proiectele noi încep exclusiv cu alegerea unei agende, similar perioade când începeam un nou an școlar. 

Ești în căutarea celei mai bune tipografii din Chișinău, care ar opera cu print digital și ar crea agende personalizate superbe? Alege Artpoligraf și savurează plăcerea de a începe ceva frumos alături de noi.