nu a fost identificat
022 22 11 90  
L - V de la 09:30 la 18:00

Cele mai solicitate servicii de tipografie oferite de ArtPoligraf

10 august 2023

Specialiștii în marketing cunosc știința de a avea un brand cunoscut, iar alegând servicii de tipografie rentabile vei avea o modalitate excelentă de a-ţi stabili marca. Acestea îți permit să aduci calitățile estetice ale fontului, culorilor, imaginilor și texturii care ajută la stabilirea recunoașterii brandului.

     Artpoligraf oferă astfel de servicii, iar numărul acestora s-a lărgit odată cu dezvoltarea marketingului offline și metodelor de promovare. Totuși, la momentul actual cele mai solicitate rămân a fi:

  1. Printarea pe flyere

     Flyerele sunt un instrument de promovare offline la mare căutare în întreaga lume, deoarece acest mecanism este un prim pas în fidelizarea clienților. Astfel, la Artpoligraf încercăm mereu să oferim servicii de printare flyere care să acopere necesitățile clienților în toate domeniile de activitate, fie că e vorba despre o afacere mare sau mică.

  1. Printare pe pliante

E de menționat că valoarea acestora în promovare e destul de înaltă, și fiecare al treilea client deschide pagina de social media indicată pe pliant sau accesează site-ul trecut pe acesta. În plus, tipar pe pliante este o metodă simplă de a lansa anumite campanii necesare la acel moment, cum ar fi înainte de sărbători. Cu atât mai mult că acestea se fac repede, conform machetei și sarcinii tehnice pe care o indici la noi pe site, ceea ce îți economisește considerabil timpul, energia și finanțele. 


  1. Printare pe cărți de vizită

La ziua de azi, fiecare antreprenor ar trebui să aibă la îndemână o carte de vizită, deoarece aceasta demonstrează deschiderea solidă față de un networking de calitate. Astfel, datorită cărților de vizită poți oferi clienților informații necesare,  pentru ca în rezultat să obții noi relații lucrative.

  1. Printare pe ambalaje

     Ambalajul flexibil este ideal pentru ambalarea bunurilor de larg consum. Acest material are o formă puternică de plastic, care permite produsului să-și mențină estetica bună pentru o lungă perioadă de timp în orice condiții. În plus, materialul pentru tipărire pe ambalaje este conceput pentru imprimare flexografică, făcând produsul atrăgător din punct de vedere vizual, ceea ce oferă producătorilor posibilitatea de a crea cele mai originale ambalaje pentru produsele lor.

      Toate aceste servicii de tipografie sunt atemporale și nu își pierd din actualitate, deoarece sunt palpabile, sunt vizibile și se memorează ușor - elemente indispensabile pentru cucerirea atenției potențialilor clienți.

La Artpoligraf avem o echipă de profesioniști în sfera serviciilor de tipografie din Chișinău, iar clienții ne-au îndrăgit pentru devotamentul și viteza cu care ne facem lucrul. Astfel, îți creăm elemente de promovare memorabile, pentru care să fii mândru de fiecare dată!