nu a fost identificat
022 22 11 90  
L - V de la 09:30 la 18:00

Gravura - un nou trend

10 mai 2022
servicii de printare
gravura cu laser
tipografie chisinau

Tendințele de promovare în marketingul clasic sunt din ce în ce mai diverse, iar utilizarea instrumentelor moderne, a tehnologizării, au adus antreprenorilor posibilitatea creșterii organice a puterii unui brand. Un astfel de trend care pare să câștige teren la greu e gravura cu laser

În general, inventarea laserului a ușurat considerabil viața celor care creau materiale publicitare. Acum, ne îndepărtăm încet, dar sigur, de obișnuitele pliante publicitare în favoarea unor produse de promovare care chiar pot impresiona. Vinăriile creează box-uri publicitare, pe care gravează mesaje colective. Companiile IT utilizează serviciile de gravare pentru a concepe diferite cărți de vizită care chiar devin memorabile în ochii potențialilor clienți. 



Care sunt avantajele gravurii și de ce aceasta pare să devină un nou hit, află din cele ce urmează.

  1. Este accesibilă oricui

Gravura pe metal, lemn sau plastic e accesibilă absolut oricărui antreprenor, care vrea să-și facă afacerea auzită. Exemple de posibilități sunt multe, începând cu crearea cărților de vizită pentru diferite întâlniri formale și terminând cu diverse cutii pentru cadouri corporative. Mai nou, acest tip de creare a materialelor publicitare se integrează perfect cu marketingul de influenceri, atunci când antreprenorul trimite influencerului un anume produs. Acesta poate fi împachetat într-o cutie pe care să fie gravat logo-ul brandului, dar și un mesaj care l-ar reprezenta.

  1. Este convenabil ca preț

Comparativ cu alte servicii de creare a materialelor publicitare, gravura reprezintă o investiție long term, la un preț accesibil. De exemplu, o cutie pentru cadou corporativ va rezista mai mult în timp decât o pungă cadou. Acest lucru permite clientului să economisească bani, dar și să rămână în memoria destinatarului.

  1. Este o metodă vizibilă de promovare a brandului

În acest sens, contează enorm maniera în care gravura e utilizată. De exemplu, multe companii apelează pentru a crea adevărate obiecte de artă, regândind stilistic logo-ul, dându-i un nou aspect și o idee de ansamblu obiectului gravat. Acest lucru permite îndeplinirea unei politici de marketing cu accent pe dimensiunea sa organică. Posibilii clienți vor fi plăcuți surprinși dacă vor primi în locul felicitărilor obișnuite un cadou gravat, rafinat și estetic.




Compania ArtPoligraf, lider pe piața națională, oferă servicii de tipografie în Chișinău, precum și de gravură la nivel înalt de calitate și prețuri mai mult decât accesibile. Dacă nu știi unde poți grava un logo în Chișinău, atunci sigur trebuie să ajungi la noi. Dispunem de echipament special, o abordare creativă și ne pasă de fiecare client în parte.


ArtPoligraf - detalii care fac diferența!