nu a fost identificat
022 22 11 90  
L - V de la 09:30 la 18:00

Hai să te ghicim după aspectul cărții tale de vizită!

17 martie 2022
servicii de printare
carti de vizita
design carti de vizita

Cărțile de vizită sunt, pe bună dreptate, un atribut al stilului și poziției în afaceri. Se spune că invenția acestora o datorăm britanicilor, care nu doar că adoră prezentările laconice, naturale, ci și cele în care se reflectă caracterul unui antreprenor. Totodată, unele caracteristici ale cărților de vizită pot vorbi multe despre firea unui om de afaceri. Iată câteva caracteristici pe care le poți observa prin intermediul unor cărți de vizită.


  1. Cărțile de vizită laconice - strict la subiect

Sunt perfecte pentru persoanele cu afaceri inovative, preponderent din sfera serviciilor IT. Eventual acestea pot avea inserate QR code-uri, scan de bare și alte atribute integrate, care ar redirecționa potențialul client spre o altă platformă. De regulă, acestea conțin foarte puține elemente de identificare și, mai degrabă, sunt un accesoriu stilat care să demonstreze poziția socială a persoanei cu care dialoghezi.

  1. Cărțile de vizită clasice - sobrietate și apartenență

Această categorie de cărți de vizită sunt potrivite pentru persoanele care țin la identitatea vizuală a afacerii lor. De obicei, acestea sunt executate în culorile brand book-ului, au elemente integrative din heraldica companiei, conțin un logo personalizat sau un simbol care reflectă apartenența la o anumită ramură de afaceri. Totodată, acestea sunt un indice a poziționării persoanei în business, conținând date cu privire la funcția acestuia.

  1. Cărțile de vizită embosate - perfecte pentru ramurile antreprenoriale creative

Sunt un element indispensabil pentru cei a căror activitate ține de ramuri creative și conțin elemente în relief. De asemenea, acestea se numără printre cele mai ingenioase tipuri de cărți de vizită, conținând fragmente de lemn, carton plastifiat sau hârtie bio. Sunt pe larg apreciate, de exemplu, în companiile multinaționale cu sfere de activitate diverse.

  1. Cărțile de vizită monocrome - șarm și eleganță

Sunt o categorie aparte de cărți de vizită, care reușesc să confere seriozitate, șarm și eleganță. Concepute, de exemplu, din carton plastifiat, acestea au o singură nuanță reprezentativă pentru o anume afacere

Nu știi unde poți să creezi un anume design de cărți de vizită la comandă în Chișinău? Ai poate nevoie de plăcuțe de birou personalizate. Nici o grijă. La Artpoligraf găsești cel mai tare design cărți de vizită Chișinău, diverse șabloane accesibile și care să te reprezinte, posibilitatea de a fi livrate oriunde în țară și un preț mai mult decât accesibil.

Alege acum cărțile de vizită care îți vor scoate afacerea din anonimat, iar pe tine te-ar ajuta în creșterea brandului personal.

Artpoligraf - atenție în fiecare detaliu!