nu a fost identificat
022 22 11 90  
L - V de la 09:30 la 18:00

Cui poți dărui o agendă în 2023?

30 ianuarie 2023
Materialele de marketing
agenda
agende personalizate

      Astăzi, pe piață există o varietate de agende și modele care pot fi adaptate după necesitățile fiecărei persoane în parte, însă, câți dintre noi realizează că acestea pot fi și o idee genială de cadou? Deși, la prima vedere, sunt un obiect de birotică care se găsește practic în orice magazin de papetărie și birotică, un cadou agendă personalizată poate fi o modalitate perfectă de a-ți arăta respectul, or, în anumite cazuri chiar și afecțiunea față de o altă persoană. Totuși, cui poți dărui o agendă în 2023, afli în rândurile de mai jos.

  1. Cadoul perfect pentru cineva special

      Fie că e vorba de persoana dragă, mama, sora ori chiar un prieten, uneori poți fi în pană de idei, atunci când vine vorba de ocazii speciale sau sărbători. Din acest motiv, o agendă, care la prima vedere este o idee destul de banală, te poate scăpa de toate grijile. În primul rând, aceasta poate fi personalizată cu numele/zodia sau citatul preferat al persoanei dragi, și după cum știm toți, în astfel de cazuri, cadourile personalizate prind cel mai bine. 

  1. Cadoul perfect pentru un adolescent

        Pe lângă faptul că, pentru majoritatea adolescenților, o agendă este o necesitate pentru studii, aceștia se simt speciali atunci când primesc un astfel de cadou, mai ales unul personalizat. Astfel, adolescenții pot folosi o agendă pe post de jurnal, pentru a-și nota cele mai intime gânduri și idei, citate din cărți, poezii, versuri sau chiar personalități care îi inspiră. Un jurnal personalizat, poate fi oferit, de asemenea, și adolescenților care doresc să urmeze o carieră în jurnalism sau în arte și să pună totul pe hârtie fără a pierde informații, sau adolescenților care compun propriile melodii pentru a le cânta la instrumente muzicale. 


  1. Cadoul perfect pentru angajați și parteneri de afacere

       În cazul în care, de exemplu ești un antreprenor, pentru angajații tăi un cadou precum o agendă personalizată poate însemna un semn al aprecierii tale și, desigur, un feedback pozitiv în ceea ce privește performanțele lor în job. La fel, o agendă poate transmite angajaților tăi faptul că aceștia cu adevărat contează pentru tine nu doar ca și angajați, dar și ca oameni care contribuie la dezvoltarea afacerii tale. Or, dacă vorbim de relații de parteneriat între două firme, agendele personalizate sunt un exemplu semnificativ în ceea ce privește relația actuală și cea din viitor din cadrul colaborării respective, întrucât astfel de cadouri pot simboliza și trăinicia relației de business. 

      Așadar, în 2023 alege să ieși în evidență prin oferirea celor mai creative și inspirate agende personalizate pe post de cadouri! 

       Iar dacă ești în căutarea de agende online superbe, la un preț atractiv, te așteptăm cu drag la Artpoligraf! Pune accent pe calitate, performanță și stil!